Blog

Leica AP20 AutoPole

Unieke slimme oplossing die uw productiviteit een boost geeft.

De Leica AP20 AutoPole is een unieke en productiviteitsverhogende slimme oplossing voor onze robotic total stations, die de laatste analoge stappen in uw digitale landmeetkundige workflow wegneemt. Dankzij drie krachtige slimme functies vermindert de gebruiksvriendelijke AP20 AutoPole de tijd die u op de bouwplaats nodig heeft en beperkt hij omslachtige correcties achteraf op kantoor, waardoor u op een andere manier zult werken. 
De omstandigheden op uw bouwterreinen zijn dynamisch en variabel, en de AP20 AutoPole maakt het gemakkelijker om uitdagingen het hoofd te bieden door metingen met een gekantelde loodstaaf mogelijk te maken, automatische de prismastokhoogte te meten en het snel zoeken en het 'locken' van de prisma mogelijk te maken. Overwin eenvoudig belemmeringen op projecten door vlot de hoogte te verandreen en met schuine stok te meten om een verborgen punt te bereiken, herstel snel de zichtlijn en 'lock' de prisma weer aan uw robotic total station, zelfs wanneer meerdere landmeters tegelijk aan het werk zijn - en dat alles met het vertrouwen dat uw metingen nauwkeurig zijn geregistreerd. Met de AP20 AutoPole kunt u uw werkzaamheden voortzetten en voltooien met minder fouten, een hoge betrouwbaarheid en een hogere productiviteit, zodat herbewerking en vertragingen tot een minimum beperkt blijven.   

Mehr erfahren

News

NEUHEIT LEICA BLK 3D !

Der neue Leica Pegasus TRK Neo macht Mobile Mapping intelligent, autonom und einfach Der neue Leica Pegasus TRK Neo verbessert Mobile Mapping durch künstliche Intelligenz

Weiterlesen »

Leica AP20 AutoPole

Unieke slimme oplossing die uw productiviteit een boost geeft. De Leica AP20 AutoPole is een unieke en productiviteitsverhogende slimme oplossing voor onze robotic total stations,

Weiterlesen »